Padel Arena Kållekärr, Tjörn

1600 kvm premium padelhall på Tjörn

Välkommen till STO-områdets största och mordernaste padelhallen.

Om padelhallen

partner

Padel Arena Kållekärr är en 1600 kvm stor padelhall med 4 stycken banor, samt en singelbana som även är den ända singelbanan på Tjörn. Utanför finns det en stor parkering med breda parkeringsrutor och ett stenkasst bort finns det busstation.

Modern luftanläggning som håller ett bra klimat både vinter- och sommartid.

Hallen har tropikfläktar i taket för att hindra kondens på glaset, detta bidrar med ett jämnt klimat som fördelar ut värme och kyla. För perfekt akustik finns det ljudabsorbenter i taket och ljudakustiktyg hängande längs väggarna runt hela hallen, detta gör så att ni kan prata med varandra utan för mycket ljud runtomkring.

Alla banorna i hallen är panorama banor. Det innebär att sidorna på padelbanorna är fria från stålstänger, det är bara i överkant och botten som stålstänger finns. Detta göra att spelar- och åskådarupplevelsen blir maximal.

Loungeavdelning

Vi tycker du är kul om ni kommer tidigare och dricker gratis kaffe eller annan dryck i vår loungeavdelning. I loungen finns en stor TV där man spelar skön musik eller visar proffesionella padelmatcher, eller det som publiken önskar.

Det finns även en kiosk där man kan köpa något gott eller något som ger dig energi inför matchen.

Välkommen att spela – nybörjare som erfaren!

Hos oss är alla välkomna att spela padel. Men vill du börja rätt från start tveka inte att boka en padelträning med våran grymma tränare Erik Lundin! läs mer om hur du kontaktar honom här

Här finns det också en butik med padelmaterial, varuautomat för bollar samt lättare förtäring och kyld dryck. Du som inte har ett eget racket kan såklart hyra det här.